Prinses Elisabeth

Zoals beloofd het logje over prinses Elisabeth. Prinses Elisabeth word over een paar weken kroonprinses van België. En daarom is het tijd om haar extra in het zonnetje te zetten. Zouden jullie het leuk vinden om meer zulke logjes te zien? En zo ja, over wie?

Geboorte en doop:

Prinses Elisabeth werd op 25 oktober 2001 in het Erasmus ziekenhuis in Anderlecht geboren. Elisabeth werd om 21:58 uur geboren. Met een geboorte gewicht van 2930 gram en een lengte van 49,5 cm. Elisabeth was een paar dagen na haar geboorte voor het eerste te zien. Tien dagen naar haar geboorte verliet ze het ziekenhuis.

hh

Op 9 december 2001 werd prinses Elisabeth gedoopt. Dit gebeurde in de kapel van kasteel Ciergnon. Als peetvader kreeg ze neef prins Amadeo en als meter tante haar Helene, zus van prinses Mathilde. Elisabeth werd gedoopt door Godfried Danneels.

eehnbbnnhhh

Verjaardagen:

De verjaardagen van Elisabeth verlopen voor de buiten wereld vrij rustig. Op sommige verjaardagen staat de pers het prinsesje voor de school op te wachten. Er worden geen foto’s vrijgegeven op de verjaardagen van Elisabeth. Wel werd haar eerste verjaardag op 25 oktober 2002, gevierd met een camera ploeg erbij.

jarig

School:

Prinses Elisabeth zette haar eerste stappen binnen het Sint-Jan- Bergsmancollege toen ze slechts 4 jaar oud was. De kleine prinses werd door papa en mama naar school gebracht. Na afloop vertelde prinses Mathilde, dat ze erg goed omgaat met kinderen, dat ze ze zich flink heeft gehouden en niet heeft geheuld. Wel vertelde ze dat ze zelf moest huilen.

fffftttt

De prinses zit nog steeds op de zelfde school. Ze doet het erg goed en haalt goede cijfers, aldus haar ouders. De prinses krijgt wel bijles in Frans. Ze heeft moeite om Frans te schrijven. Elk jaar op de eerste schooldag na de zomervakantie word de prinses gefotografeerd op haar eerste schooldag.

school

Nationale feestdag:

Elk jaar op 21 Juli vieren de Belgen hun Nationale feestdag. De kleine prinses Elisabeth ging op jonge leeftijd al mee.

fdf

Bruidsmeisje:

Een schattig prinsesje dat bruidsmeisje mag zijn. Broer Gabriel was bruidsjonker.

bruidsmeisje

Taken:

Prinses Elisabeth heeft met haar elf jaar al een aantal officiële taken verricht. De eerste was op 21 Juli 2006. Toen ging ze mee naar de Nationale feestdag met haar ouder en haar familie. Elisabeth woonde het te Deum bij.

xsfd

Een jaar later op 21 juni 2007 opende prinses Elisabeth samen met haar ouders het ”kinder doe centrum” in Technopolis. De prinses leefde zich uit met de vele activiteiten die er te doen waren in het centrum.

~fddoe

Op 1 februari 2009 sprak prinses Elisabeth een boodschap uit voor de wetenschappers op Antarctica. De wetenschappers werken in een basis die naar de prinses is vernoemd. De prinses Elisabeth basis. Ze wenste iedereen veel succes.

ed

Op 7 september 2011 opende prinses Elisabeth prinses Elisabeth kinder ziekenhuis. Het ziekenhuis ligt in Gent. De prinses opende het ziekenhuis door te speechen. De zenuwen sloegen toch iets toe, maar gelukkig waren papa en mama er om haar te steunen.

cd

Familie:

Elisabeth heeft twee broertjes, Gabriel en Emmanuel. En een zusjes Eleonore. Bij elke geboorte ging ze met haar broertjes en zusje op de foto. Geniet mee van deze lieve foto’s.

baby

Fotosessies:

Elke winter en elke zomer word er een fotosessie gehouden. De locaties verschillen elk jaar, en zijn erg origineel. De prinses laat zich altijd van haar goede kant zien. En moedert over haar broertjes en over haar zusje.

dff

© http://www.ppe-agency.com en screenshots.

Advertenties

4 thoughts on “Prinses Elisabeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s